Üdvözöljük a nyugdíjasinfó weboldalon!

Ez a weboldal azért készült, hogy valós információkkal lássa el a nyugdíjasokat, és a nyugdíjba vonulókat.

Itt olvashat cikket a nyugdíjakról, nyugdíjemelésekről, nyugdíjbiztosításról is. De megtalálható nyugdíjaskénti munkavállaláshoz szükséges információk is.

Akik  csak most mennek nyugdíjba (esetleg még nyugdíj előtt állnak), azoknak is sok hasznos információkat szolgál a nyugdíjasinfó oldalunk.

 


Szponzorát linkek:

2016. július 5., kedd

Kedvezménykártya nyugdíjasoknak ->> így igényelheti! MEGÉRI!

Kedvezménykártya nyugdíjasoknak ->> így igényelheti! MEGÉRI!

Tisztelt Érdeklődők!
Szövetségünk ezúton jelzi, hogy a NYOSZ kedvezmény/tagkártya megújításának folyamata megkezdődött. Felmértük az igényeket tagszervezeteinknél, és megtörtént a kártya tervezése, jelenleg a próba nyomatok készülnek.


Ennek elfogadását követően várhatóan május második felében készül el a mintegy 130 ezer kártya. Terveink szerint a vidéki és pesti nyugdíjas tagtársak a helyi tagszervezeteknél fogják megkapni a kártyákat, a szervezetekhez még nem tartozó igénylők az országos központban jelentkezhetnek igényükkel. 
Kérjük, legyenek türelemmel, és május második felében jelezzék az új érdeklődők igényüket anyosz@enternet.hu email címen, vagy a 06/1/210-0326-os telefonon. Ugyancsak készül a kártya-kedvezményt nyújtó cégek megismertetésére egy új honlap (www.nyoszkartya.hu) ahol a kártya kedvezményekről fogunk majd tájékoztatni. Remélhetően ez is elkészül hamarosan.
Megértésüket köszönjük.
Figyelem!
Tisztelt NYOSZ-kártya tulajdonosok!
2016. márciusában az eddigi NYOSZ kedvezménykártya átalakul, és várhatóan valamennyi NYOSZ tagszervezet tagja ingyenesen fog hozzájutni a kártyához, amely mint tagkártya is funkcionál majd. Emellett újabb kedvezménykör is kapcsolódik majd hozzá.
Az új kártyák elkészültéig a korábbi kártyánk érvényesítő matricája igényelhető a tagszervezeteknél és a NYOSZ központban (06-1-210-0326, vagy nyosz@enternet.hu). Információval is az iménti elérhetőségeken szolgálunk.
A cikk forrása: nyugdij.info

Szponzorát linkek: