Üdvözöljük a nyugdíjasinfó weboldalon!

Ez a weboldal azért készült, hogy valós információkkal lássa el a nyugdíjasokat, és a nyugdíjba vonulókat.

Itt olvashat cikket a nyugdíjakról, nyugdíjemelésekről, nyugdíjbiztosításról is. De megtalálható nyugdíjaskénti munkavállaláshoz szükséges információk is.

Akik  csak most mennek nyugdíjba (esetleg még nyugdíj előtt állnak), azoknak is sok hasznos információkat szolgál a nyugdíjasinfó oldalunk.

 


Szponzorát linkek:

2016. július 6., szerda

Döbbenetes luxusnyugdíj –>> ennyi a legmagasabb nyugdíj Magyarországon!

Döbbenetes luxusnyugdíj –>> ennyi a legmagasabb nyugdíj Magyarországon!

Egyetlen fő részesült 2016. június 1-jén kétmillió forint feletti nyugellátásban – közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára egy ellenzéki írásbeli kérdésre adott válaszában.


Döbbenetes, azért ennyiből már el lehet éldegélni , de jogosan merül fel a  kérdés, hogy mit dolgozhatott az az ember, akinek a nyugdíja kétszer annyi, mint Magyarország jelenlegi Miniszterelnökének a  fizetése!
De természetesen Magyarország sem az ígéret földje, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság által készített statisztika alapján az derült ki, hogy Magyarországon az átlag nyugdíj körülbelül 114 ezer forint.
Magyarországon jelenleg a legkisebb nyugdíj összege, vagyis  a nyugdíjminimum 28.500 forint….ha ezt a  2 milliós havi nyugdíj mellé tesszük, akkor láthatjuk, hogy igencsak komoly különbségek vannak.
Szerencsére ebből a minimális összegből is csak kevesen kapnak, az elmúlt években, éves átlagban száz embernek állapítottak meg ekkora öregségi nyugdíjat.
Forrás : népszava
A cikk forrása: nyugdij.info

Szponzorát linkek: