Üdvözöljük a nyugdíjasinfó weboldalon!

Ez a weboldal azért készült, hogy valós információkkal lássa el a nyugdíjasokat, és a nyugdíjba vonulókat.

Itt olvashat cikket a nyugdíjakról, nyugdíjemelésekről, nyugdíjbiztosításról is. De megtalálható nyugdíjaskénti munkavállaláshoz szükséges információk is.

Akik  csak most mennek nyugdíjba (esetleg még nyugdíj előtt állnak), azoknak is sok hasznos információkat szolgál a nyugdíjasinfó oldalunk.

 


Szponzorát linkek:

2016. január 22., péntek

Friss – A kormány garantálja a 65 év felettiek ingyenes utazását!

Friss – A kormány garantálja a 65 év felettiek ingyenes utazását!

A kormány továbbra is garantálja a 65 év felettiek ingyenes utazását – Reagálás Tarlós István főpolgármester nyilatkozatára.
A 65 év felettiek ingyenes utazásának biztosítását törvény szabályozza. A kormánynak nincs szándékában az erre vonatkozó jogszabály módosítását kezdeményezni.


(Kormányzati Tájékoztatási Központ)
Nade honnan is került elő most ez a téma? 
Tarlós István főpolgármester nyilatkozata nagyon felkorbácsolta az indulatokat, hiszen sokan úgy értelmezték az általa mondottakat, hogy hamarosan megszűnhet a 65 év felettiek ingyenes utazási lehetősége! Az már egy másik kérdés, hogy félreértették vagy félre akarták érteni, de tulajdonképen nem is lényeg, hiszen hivatalos nyilatkozatban erősített meg a kormány, hogy továbbra is garantálják a 65 éven felüliek ingyenes utazását.

Tarlós István pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta hogy , rákényszerülhetnek arra, hogy a kormánynál felvessék az utazási díjmentesség kérdését. Szerinte a 65 év felettiek ingyenes utazásnak biztosítását át kellene gondolni. A kedvezményes utazás mindenképpen rendben van nyilatkozata szerint, de az ingyenesség a továbbiakban megfontolandó, ugyanis a kassza nagyon rosszul áll lényegében üres és az üresből pedig nem lehet finanszírozni semmi.
A cikk forrása: palyazatfigyelo.info

Szponzorát linkek: