Üdvözöljük a nyugdíjasinfó weboldalon!

Ez a weboldal azért készült, hogy valós információkkal lássa el a nyugdíjasokat, és a nyugdíjba vonulókat.

Itt olvashat cikket a nyugdíjakról, nyugdíjemelésekről, nyugdíjbiztosításról is. De megtalálható nyugdíjaskénti munkavállaláshoz szükséges információk is.

Akik  csak most mennek nyugdíjba (esetleg még nyugdíj előtt állnak), azoknak is sok hasznos információkat szolgál a nyugdíjasinfó oldalunk.

 


Szponzorát linkek:

2016. december 1., csütörtök

FIGYELEM! NEM VISZI KI A POSTÁS A NYUGDÍJASOK ERZSÉBET UTALVÁNYÁT – ÍGY KAPJÁK MEG!

FIGYELEM! NEM VISZI KI A POSTÁS A NYUGDÍJASOK ERZSÉBET UTALVÁNYÁT – ÍGY KAPJÁK MEG!


A kormány elfogadta a miniszterelnök javaslatát. 10 ezer forint értékű papíralapú Erzsébet-utalványt kapnak a nyugdíjasok az év végéig, amelyen hideg és meleg élelmet vásárolhatnak majd.
Szponzorát linkek:


Az Erzsébet-utalványra 2 millió 700 ezer nyugdíjas jogosult: az öregségi, az özvegyi és a rokkant nyugdíjasok.
Az utalványok személyes kikézbesítésében a járási kormányhivatalok fognak közreműködni. Az Erzsébet-utalványnak legkésőbb december 31-ig kell megérkeznie. A karácsonyi gesztusnak is szánt egyszeri juttatásra 42 milliárd forintot fordít a kormány.
A bérmegállapodásban foglalt jelentős emelések lehetőséget adnak arra is, hogy a nyugdíjak jövőre az eredetileg tervezettnél jobban növekedjenek. Az 1,6 százalékos emeléssel egy átlagnyugdíj havi újabb 2 ezer, azaz évi közel 24 ezer forinttal emelkedik.
A legfontosabb élelmiszerek áfájának csökkentése is leginkább a nyugdíjasok megélhetését segíti; a friss tej, a tojás és a baromfihús áfájának csökkentésével az idősek januártól további több tízezer forintot spórolhatnak meg. A kormány 2017-ben is folytatja a Nők 40 programot, amely lehetőséget ad arra, hogy negyven év munka után a nők nyugdíjba mehessenek, eddig 181 ezren éltek ezzel a lehetősséggel.
(kormany.hu)
A cikk forrása: palyazatfigyelo.info

Szponzorát linkek: