Üdvözöljük a nyugdíjasinfó weboldalon!

Ez a weboldal azért készült, hogy valós információkkal lássa el a nyugdíjasokat, és a nyugdíjba vonulókat.

Itt olvashat cikket a nyugdíjakról, nyugdíjemelésekről, nyugdíjbiztosításról is. De megtalálható nyugdíjaskénti munkavállaláshoz szükséges információk is.

Akik  csak most mennek nyugdíjba (esetleg még nyugdíj előtt állnak), azoknak is sok hasznos információkat szolgál a nyugdíjasinfó oldalunk.

 


Szponzorát linkek:

2016. december 5., hétfő

Megjelentek az Erzsébet utalvány csalók – időseket rabolnak ki . Fontos ! Ha teheted légyszíves oszd meg



Megjelentek az Erzsébet utalvány csalók – időseket rabolnak ki . Fontos ! Ha teheted légyszíves oszd meg


Megjelentek az Erzsébet utalvány csalók – időseket rabolnak ki . Fontos ! Ha teheted légyszíves oszd meg!
Szponzorát linkek:
Ma, szombat reggel elmentem vásárolni a kisboltba. Kenyeret, tejet, konzervet a macskáimnak. Szokás szerint beszélgettem az eladóval. – Hallotta mi történt a Kiss nénivel? Ott volt a rendőrség is! – Nem, nem hallottam semmit. Mi történt? – Becsengetett hozzá két alak, hogy 10 ezer forintot hoztak az önkormányzattól, de csak húszezresük van. Adjon már vissza a néni egy tízest és már mennek is. Innen már a szokásos a történet. Elvonták a figyelmét valamivel, majd a kifigyelt rejtekhelyről elemelték az összes pénzét. Persze, legtöbben legyintenek, és a nénit okolják. „Kapzsiságában” biztosan megfeledkezett olyan tényekről, hogy egy hivatal soha nem küld ki embereket házhoz, hogy kézben vigyék a segélyt.
Persze Kiss néni is nézi a TV-t. Leginkább az M1-et, mert az bejön szobai antennán is. A kormánytévén Lázár miniszter úr a napokban bejelentette az év sületlenségét. Minden nyugdíjas kap tízezer forintnyi Erzsébet utalványt, amit majd a kormányhivatalnok  házhoz visz. Mert így olcsóbb, mint a posta. A francokat olcsóbb! De rohadt nagy propaganda, mikor kézből-kézbe kapja a nyugdíjas (egy kormánytisztviselőtől) a pénzt. Úgy érezheti, hogy ezt személyesen Ovitól kapta! 
Szerintetek, vajon hány piti bűnöző fogja eljátszani a kormánytisztviselői szerepet? Nagyon kérem az ország összes Mari nénijét és János bácsiját, figyeljen oda! Nehogy sírás legyen a vége! – apolgi.blog.hu
A cikk forrása: nyugdij.info

Szponzorát linkek: